FreeDir™ Autobazar Model-bazar.cz Cyklobazar Nemovitosti Interier-bazar.cz Fashion-bazar.cz Inzerce psů Mira Móda shop Codeq Bikes

Operátoři, o2 telefonica, vodafone, t-mobile

Zásady ochrany osobních údajů.

Vážený návštěvníku,
dovol abychom tě informovali o procesu shromažďování a použití osobních údajů na našich stránkách.

Toto prohlášení o ochraně osobních údajů se týká a vztahuje na stránky Operatori.cz a SMS.operatori.cz.
Tyto stránky spravuje fyzická osoba Tomáš Hrubý - fa Tomac1.net. Dále jen Tomac1.net.

Fa Tomac1.net shromažďuje některé osobní informace, které jsou specifikovány níže, a to pro své vlastní potřeby nebo potřeby nezbytné pro uskutečnění nabízených služeb vzniklých při používání těchto stránek, pro rozvoj a zdokonalení aplikací, zjednodušení procesu inzerce či informování atd.

Fa Tomac1.net neshormažďuje žádné citlivé osobní údaje vypovídající o majetku a majetkových poměrech, národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v politických stranách atd. Při uchovávání osobních údajů dodržuje Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a souvisejících.

Jaká osobní data jsou schromažďována?

- Jméno (pouze v případě, že ho vypnlníte)
- Email (pouze v případě, že ho vypnlníte)
- IP adresa

Prohlášení:

Fa Tomac1.net odpovídající za provoz stránek se zavazuje k tomu, že nebude svěřená osobní data, popsaná v předchozím odstavci poskytovat třetím osobám bez souhlasu vlastníků těchto dat.
Fa Tomac1.net se dále zavazuje k tomu, že na přání uživatele i bez udání důvodu, jeho osobní data vymaže z databáze uživatelů.

Pokud dojde k převodu vlastnických práv nebo pronájmu této internetové aplikace jiné fyzické či právnické osobě, veškerá získaná data přejdou do užívání novému vlastníkovi nebo nájemci za stejných podmínek, přičemž je nový vlastník vázán dodržovánim tohoto prohlášení o ochraně osobních údajů.



Zásady společnosti Google pro reklamní soubory cookie a ochranu osobních údajů

Na těchto webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají. Chcete-li se o těchto postupech dozvědět další informace a chcete-li vědět, jak můžete těmto společnostem zamezit v používání uvedených údajů, klikněte sem: http://www.networkadvertising.org/pdfs/NAI_principles.pdf.

Společnost Google, jako dodavatel třetí strany, používá k zobrazování reklam na těchto stránkách soubory cookie DART (informace o souboru cookie DART: http://www.doubleclick.com/privacy/faq.aspx).

Díky souborům cookie DART společnosti DoubleClick, může společnost Google zobrazovat relevantnější reklamy na základě Vašich návštěv na těchto a jiných internetových stránkách.

Pro co jsou využívány údaje soboru cookie DoubleClick DART?

- Omezení frekvence zobrazení stejných reklam.
- Filtrování spamu a podvodných kliknutí na reklamy.
- Poskytnutí počtu uživatelů (zadavatelům reklamy), kteří neklikli na reklamu a přesto navštívili stránky zadavatele reklamy.
- Audit, průzkum a analýzu údajů za účelem zachování ochrany a vylepšení služeb.
- Zajištění řádné funkčnosti technologie zobrazování reklam.
- Vývoj nových služeb.

V případě potřeby, se uživatelé mohou po přečtění zásady ochrany osobních údajů pro reklamní a obsahovou síť Google, z používání souborů cookie DART odhlásit zde: http://www.google.cz/privacy_ads.html.

TOPlist TOPlist